Mercabarna tindrà un nou aparcament per a abonats

A principis de 2014, Mercabarna comptarà amb un nou aparcament en alçada per a abonats (P2), que se sumarà al que ja està en funcionament (el P1) des de 2006 davant de l’entrada a Mercabarna del carrer K.
Aquest projecte, que està impulsant la comissió de Mobilitat (integrada per Mercabarna i l’associació empresarial ASSOCOME), s’emmarca dins del Pla de Mobilitat del polígon alimentari i permetrà alliberar places d’estacionament al carrer amb l’objectiu
de guanyar espai de circulació i maniobres per a camions i furgonetes. Actualment, s’està dissenyant el projecte constructiu, atorgat per concurs públic a l’enginyeria IDP, i es preveu que les obres s’iniciïn a mitjans d’aquest any.

Com serà el nou aparcament?
Aquest nou aparcament s’ubicarà al carrer Major, al costat de la Zona Comercial del polígon alimentari i molt a prop de la porta d’accés a Mercabarna de El Prat. Tindrà 4 plantes que donaran cabuda a més de 300 places per a turismes, furgonetes petites i motocicletes.
Dins del projecte, s’està estudiant crear algunes places especials amb carregadors per a vehicles elèctrics i destinar la planta superior de l’edifici per a usos esportius.