Les empreses de Mercabarna tindran un tracte preferent amb el Parc Científic de Barcelona

El director general de Mercabarna, Josep Tejedo, i el director general del Parc Científic de Barcelona (PCB), Salvador Maluquer, van signar, el 15 de gener, un acord de col·laboració perquè les empreses del polígon alimentari puguin fer ús dels serveis cientificotècnics que ofereixen les Plataformes Tecnològiques del PCB amb uns preus preferents (un 30% de descompte). Això vol dir que gaudiran dels mateixos preus que qualsevol de les 70 entitats i empreses que estan ubicades dins el    Parc Científic.
Així, les empreses podran rebre l’assessorament de la Plataforma de Recerca Aplicada en Animal de Laboratori (PRAAL), la Unitat de Toxicologia i Ecotoxicologia i la Plataforma de Proteòmica, en qüestions com la traçabilitat genètica d’animals, detecció de contaminants en aliments, estudis de qualitat i de seguretat de processos i productes, així com en el desenvolupament de tecnologies, productes o serveis que els permetin diferenciar-se comercialment dels seus competidors.
El Parc Científic, constituït l’any 1997 per la Universitat de Barcelona, és un referent internacional en el foment de la innovació i la transferència de coneixement entre l’entorn universitari i el món empresarial. Actualment, s’hi ubiquen 3 instituts de recerca, més de 70 entitats i empreses, i disposa d’una àmplia oferta tecnològica de suport a la investigació.