Forma els teus comercials per vendre al canal foodservice

El foodservice és un dels sectors que, juntament amb les exportacions, ofereix unes majors oportunitats de negoci en aquests moments de crisi econòmica. Per aquest motiu, els serveis de Formació de Mercabarna, a petició de les empreses que integren l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona, ha apostat per organitzar el curs “Venedors experts en foodservice”.
El curs, que començarà el proper 5 de febrer i durarà fins el 19 de juny, té com a objectiu oferir als venedors i comercials de les empreses de Mercabarna una formació específica per conèixer les demandes dels clients del canal foodservice i aprendre noves estratègies de venda per comercialitzar els seus productes frescos.
El curs combinarà la formació teòrica, que es farà majoritàriament a distància, amb conferències i visites a diferents empreses representatives dels diferents segments que aglutina el canal foodservice.
Les places d’inscripció al curs són limitades i tindran preferència els professionals de les empreses associades a l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona.

Per inscriure’s al curs o sol·licitar més informació, podeu contactar amb l’Àrea de Formació de Mercabarna, al 93 556 34 56.

Si voleu conèixer tota l’oferta formativa que ofereixen Mercabarna i les associacions empresarials per al 2013 consulteu el fulletó “Forma’t a Mercabarna