El detallistes de fruites i hortalisses analitzen el futur del sector

El Gremi Provincial de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona va organitzar, el 21 de novembre, la Trobada 2012, una jornada professional del sector detallista en la qual representants institucionals i professionals hortofructícoles van analitzar la situació actual dels gremis i els mercats i van debatre sobre la innovació i l’especialització dins del comerç al detall de fruites i hortalisses.
La Trobada va comptar amb l’assistència del director de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Mª Recasens; el regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; el president de la Confederació de Comerç de Catalunya, Pere Llorens; el president del Gremi de Detallistes, Tino Mora, entre d’altres. El director general de Mercabarna, Josep Tejedo, va participar-hi com a ponent dins de la taula rodona “Entitats i mercats”, on també va ser-hi present el president del Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM), Casimiro Llorens.
En la seva intervenció, Tejedo va parlar sobre els serveis i la relació entre Mercabarna i el sector detallista i va anunciar el projecte que es vol desenvolupar per convertir aquesta Unitat Alimentària en el Hub Alimentari de la Mediterrània.

El gerent de l'Institut de Mercats de Barcelona, el president del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de BCN, el president d'AGEM, el director general de Mercabarna i el president de la Fed. Nacional de Detallistas de Frutas y Hortalizas