Com obtenir la certificació de pesca sostenible

Hi ha una tendència creixent entre les empreses de la distribució alimentària a oferir als clients productes procedents de la pesca sostenible. Per això, cada cop més, demanden als seus proveïdors que comptin amb una certificació que els acrediti com a subministradors d’aquests tipus de productes.
Per informar a les empreses del sector del peix de Mercabarna sobre els requisits i avantatges d’obtenir la certificació de pesca sostenible MSC, el 24 d’octubre, l’entitat certificadora DNV Bussines Assurance i la consultora agroalimentària TQM Consulting van organitzar, a la Unitat Alimentària, la jornada “Pesca sostenible certificada, una porta a nous mercats i a la distribució”.
En aquest acte, es va explicar el procés que ha de seguir un operador majorista per obtenir i implantar la certificació MSC, que gestiona l’organització mundial Marine Stewardship Council. A més, van participar a la jornada companyies que compten amb aquesta certificació i distribuïdors espanyols que ja aposten pels productes de la pesca sostenible.

Ecoetiqueta de pesca sostenible que gestiona l'organització mundial MSC