Gran participació d'empreses de Mercabarna al Seafood-Barcelona

Aquesta fira dedicada als productes del mar se celebra des de fa 20 anys a Brussel·les, però, en els propers 3 anys, tindrà també una edició a Barcelona, amb l’objectiu de ser el punt de trobada per als professionals dels mercats del sud d’Europa i d’Amèrica del Sud.
Dins de l’espai de Catalunya-Prodeca, Mercabarna, el GMP i les firmes del Mercat ocuparan una illa sencera que tindrà com a lema central la promoció de la marca “Peix de Mercabarna”. En aquesta illa, Mercabarna i el Gremi disposaran d’un punt d’informació des del qual es mostrarà als professionals assistents els avantatges (logístics, de varietat d’oferta, seguretat alimentària, etc.) de comprar en el Mercat Central del Peix. Per reforçar aquest missatge, també es repartirà entre els visitants un fulletó on es destaquen les raons principals per triar aquest centre majorista.

Visita l’estand informatiu de Mercabarna i el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) al Pavelló 1 del recinte de Fira de Barcelona-Gran Via, illa I-4029.

Més empreses de Mercabarna al Seafood
D’altres empreses del sector del peix de Mercabarna també estaran presents en aquesta fira, amb l’objectiu de donar a conèixer els seus productes i serveis. Quatre companyies se situaran dins d’una altra de les illes promogudes per Catalunya-Prodeca, mentre que dues comptaran amb un estand propi a la fira.

Més informació a: www.seafoodbarcelona.com