Reportatges de les campanyes infantils de Mercabarna, a Barcelona Televisió

Els tres reportatges fan un seguiment de les activitats que realitzen els infants en la seva visita a Mercabarna, i donen veu als nens i nenes, principals protagonistes d'aquestes campanyes.

El 25 de març es va emetre el primer d'aquests reportatges, sobre 'Flors i plantes, cada dia!', la campanya per a infants que realitzen Mercabarna-flor, l’Associació d’Empresaris Majoristes (AEM) i Rosa Valls-formació.

El 14 d'abril va ser el torn de '5 al dia', la campanya ideada per promoure el consum d'un mínim de 5 racions diàries d'entre fruites i hortalisses, i que organitzen Mercabarna i el Gremi de Majorsites de Fruites (AGEM) des de 1998.

Finalment, el programa Catakrac va emetre el reportatge sobre 'Creix amb el Peix', amb què el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) mostra tot el recorregut del peix des dels mars fins al plat, i n'estimula el consum entre els infants.

Si voleu veure els reportatges i descobrir les opinions dels escolars sobre aquestes campanyes visiteu el web de Mercabarna. També podeu veure els reportatges al canal de Mercabarna a Youtube.

Reportatge de 'Flors i plantes cada dia'
Reportatge de '5 al dia'