Els Gremis de Majoristes presenten menús nadalencs per afavorir l'optimisme

L’Associació de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) i el Gremi de Majoristes de Peix i Marisc (GMP) van celebrar, el 14 de desembre, la tradicional roda de premsa per explicar les previsions de vendes, preus i tendències per a la campanya de Nadal.

Davant d’una quinzena de mitjans, els presidents d’AGEM, Casimiro Llorens, i del GMP, Leandre Serra, van anunciar que, en general, els productes més consumits per a aquestes dates baixarien o mantindrien preus respecte l’any passat. Un fet que, segons van argumentar els representants gremials, s’ha d’atribuir a l’esforç que estan fent tots els agents de la cadena per reduir els marges comercials i oferir preus més ajustats.

Els Gremis també van fer la seva habitual proposta de menús nadalencs econòmics, elaborats per l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT i avalats per la Fundació Dieta Mediterrània. Sota el nom de Menús Optimisme, els plats estaven farcits d’ingredients festius i saludables que, pels seus components, milloren l’estat d’ànim.

L’Associació d’Empresaris Majoristes de Mercabarna-flor també hi va col·laborar aportant la decoració floral nadalenca de l’acte.

Els presidents dels gremis de majoristes, en el transcurs de la roda de premsa