Mercabarna-flor acull la presentació de la Fira de la Puríssima de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va escollir Mercabarna-flor –que està ubicat en aquesta població– com a escenari per presentar la 65a edició de la Fira de la Puríssima. Aquesta fira multisectorial, celebrada del 6 al 8 de desembre, és un dels esdeveniments més emblemàtics d’aquesta ciutat, reconegut per l’exposició de productes alimentaris.

L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, va donar a conèixer als mitjans la cinquantena d’activitats, concursos i espectacles previstos en aquesta edició.

Col·laboració entre Mercabarna-flor i Sant Boi
L’elecció de Mercabarna-flor com a espai per fer aquesta presentació no va ser casual. Tant l’Ajuntament com la direcció de Mercabarna volen promoure aquest mercat majorista com un dels equipaments més importants de Sant Boi. Precisament, aquest va ser un dels temes abordats per les dues institucions en una reunió celebrada el 23 de novembre, on també es va parlar dels accessos a Mercabarna-flor i de la necessitat de cercar sinergies en l’àmbit de la formació o per compartir espais.

D'esquerra a dreta: El tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania de Sant Boi, l'alcalde de Sant Boi, la regidora de Cultura i Promoció del Turisme i l'autor del cartell de la Fira, a Mercabarna-flor