S'inaugura la nova edició del Postgrau en Gestió d'Empreses Majoristes

L’Associació de Concessionaris de Mercabarna (ASSOCOME) va celebrar, el 13 d’octubre, la inauguració del nou curs acadèmic del Postgrau en Gestió d’Empreses Majoristes d’Alimentació, una titulació impulsada per aquesta entitat empresarial, juntament amb la Fundació Triptolemos i la Universitat Politècnica de Catalunya, i que ja va per la 7a edició. Més d’una trentena de persones van assistir a aquest acte, on també es van lliurar els diplomes als alumnes de les dues darreres promocions del Postgrau.


L’acte va comptar amb la participació del president d’Assocome, J. Llonch; la directora general de Mercabarna, M. Gil de Bernabé; el sotsdirector de Promoció, Comunicació i Relacions Externes de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, J. Claramunt; la directora executiva de la Fundació Triptolemos; Y. Colomer; i el director de Serveis Corporatius del Grupo Riberebro, R. Blanco, que va impartir una xerrada titulada “Aliances per guanyar dimensió”.
Blanco va explicar l’experiència de Riberebro, una empresa de producció i comercialització de conserves vegetals creada el 2007 per la unió de diferents petites empreses familiars que competien entre si a la zona de La Rioja i Navarra. El director va justificar aquesta unió per la necessitat de “guanyar en dimensió, competir en nous mercats i tenir més poder de negociació amb la distribució”. A més, va assegurar que la recerca de noves aliances és un punt estratègic dins el grup, i va destacar la transparència, l’empatia i el compromís com algunes de les claus “per assegurar l’èxit d’una unió empresarial”.

Els alumnes de la 5a i 6a edició del Postgrau van rebre els diplomes que acrediten la superació del curs