Nous cursos de seguretat alimentària, informàtica i llengües per al 2011-2012

L’oferta de cursos de l’Àrea de Formació de Mercabarna per al 2011-2012 es presenta carregada de novetats. L’àmbit de Seguretat Alimentària concentra gran part d’aquestes noves accions formatives.

Així, es faran dos cursos sobre etiquetatge i gestió de la seguretat alimentària, impartits per l’empresa Silliker Ibèrica i gratuïts per als integrants de l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona. També es realitzarà la primera edició d’un curs sobre indicadors de qualitat de la fruita, que es farà amb la col·laboració de l’IRTA i el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM). Finalment, davant la bona acollida que va tenir l’any passat, es reeditarà el curs d’identificació de bolets, impartit per la Societat Catalana de Micologia.

En el camp de la informàtica, la novetat principal serà el curs “Si no et troben a Internet, no existeixes”, pensat perquè les empreses planifiquin i utilitzin de manera més efectiva el seu web.

Per últim, en l’àrea de llengües i cultures, destaca la incorporació del xinès a l’oferta d’idiomes de l’Àrea, curs que respon a les expectatives d’establiment de relacions comercials amb aquest país.

Forma’t a Mercabarna
Totes les novetats i l’oferta habitual de cursos de formació de l’Àrea i de les associacions empresarials del recinte es podran consultar en el fulletó, Forma’t a Mercabarna, que es repartirà el setembre entre les empreses.