Col·laboracions amb la pagesia i la salut infantil

Mercabarna ha donat suport, un any més, a les fires agrícoles que se celebren el maig i el juny a diferents poblacions del Baix Llobregat. Són la Fira de l’Espàrrec de Gavà, la Fira de Sant Isidre de Viladecans i les Festes de la Cirera del Papiol i Torrelles de Llobregat. En totes aquestes, Mercabarna va obsequiar els agricultors de les cooperatives que impulsen aquestes fires i que hi participen exposant els seus productes. A més, com cada any, va entregar una placa de reconeixement a la trajectòria laboral d’una família d’agricultors de Gavà.

Educació alimentària
Sensibles a tot el relacionat amb la salut infantil, Mercabarna i el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) han col·laborat amb la Biatló i la Triatló Escolars de l’Ajuntament de Barcelona i amb el Congrés de Prevenció de l’Obesitat Infantil de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (Ramon Llull). En el primer cas, es van aportar fruites per als infants que participaven a les proves esportives, i, en el segon, els productes eren per a un taller de cuina saludable realitzat per 200 escolars.

Josep Faura fent entrega de la placa d'homenatge a una família de Gavà dedicada a la pagesia. Foto cedida per Baiximagenes Agencia / Multimedia
Uns 200 escolars van prendre part en els tallers celebrats en el Congrés d'obesitat infantil