Diputats del Parlament i empresaris de Femcat, a Mercabarna

Una vintena de diputats de diferents forces polítiques del Parlament de Catalunya i una desena de membres de la fundació d’empresaris Femcat van visitar Mercabarna el passat 1 d’abril.

Aquesta visita forma part del programa ‘Empreses i parlamentaris’, una iniciativa que sorgeix de la col·laboració entre el Parlament i Femcat i que té com a finalitat apropar els parlamentaris a la realitat i les problemàtiques dels diferents sectors econòmics, a través de visites i trobades amb empreses.

En aquest cas, i amb la voluntat d’endinsar-se en el sector agroalimentari, diputats i empresaris van apostar per conèixer empreses d’aquest àmbit d’arreu de Catalunya, entre les quals hi havia Mercabarna.

Durant la visita van passejar pel Mercat Central de Fruites i Hortalisses i van mantenir una reunió amb l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (ASSOCOME) i amb empresaris dels diferents sectors d’activitat del polígon alimentari, que van aprofitar l’ocasió per presentar als diputats els seus respectius sectors.

Els diputats i empresaris visitant el Mercat Central de Fruites i Hortalisses