Mercabarna s'adhereix a una campanya per potenciar les vendes per Sant Jordi

Davant la coincidència de la Diada de Sant Jordi amb les vacances de Setmana Santa, el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, va presentar la campanya “Aquest any viu el Sant Jordi durant tota la Setmana Santa”.

Una iniciativa que tenia com a objectiu que floristes, llibreters, flequers, pastissers, hotelers, restauradors i Turisme de Barcelona unissin esforços per promoure entre ciutadans i turistes la celebració del Sant Jordi durant tota la setmana.

“Volem que les persones que ens visitin en aquests dies visquin aquesta bonica tradició catalana i, per això, els gremis implicats en la campanya distribuiran materials com bosses, adhesius, etc. per engrescar aquests ciutadans”, va explicar el regidor de Comerç i Petita i Mitjana Empresa de l’Ajuntament de Barcelona, Roger Pallarols. El regidor va fer aquests declaracions durant l’acte de presentació d’aquesta iniciativa, celebrat el passat 14 d’abril, i que va comptar amb la participació dels representants dels diferents gremis i de Mercabarna, que també donava suport a la campanya.

Roses inspirades en monuments catalans
En aquest marc, Mercabarna-flor va aprofitar per donar a conèixer les seves propostes per tal de mantenir el nivell de vendes de roses en aquest atípic Sant Jordi. En aquest sentit, i per potenciar la venda de roses entre els turistes que van visitar Catalunya durant la Setmana Santa, Mercabarna-flor va presentar tot un seguit de roses arranjades amb motius que evocaven tradicions catalanes com els castellers i monuments típics de Barcelona, com la Sagrada Família, la Torre Agbar o la Pedrera.

Més enllà d’aquesta original proposta, la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, també va destacar la importància de mantenir durant els dies previs a la Diada algunes tradicions ja consolidades, com que les empreses regalin roses als seus treballadors, o que els restauradors o comerciants decorin els seus establiments de forma especial.

Mercabarna-flor va presentar la seva proposta de roses per a Sant Jordi inspirades en tradicions catalanes i monuments de Barcelona
D'esquerra a dreta: El director del Programa Comerç de Turisme de Barcelona, el president del Gremi de Restauració, el regidor de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona i la directora general de Mercabarna