Èxit de convocatòria a la Festa de la Primavera

Més de 650 floristes procedents de diferents punts d’Espanya van participar en la Festa de la Primavera que va organitzar Mercabarna-flor el 4 d’abril. Els nombrosos assistents van estar molt atents a les tres demostracions, celebrades en diferents punts del Mercat, on es van oferir multitud d’idees per treure el màxim rendiment comercial a les campanyes de Sant Jordi, el Dia de la Mare i la temporada de casaments.

La directora de l’escola d’art floral Rosa Valls-formació, Rosa Valls, va ser l’encarregada de presentar diverses composicions dedicades al dia de la Mare. Les altres demostracions van anar a càrrec dels guanyadors de l’edició passada del Concurs de Rams de Núvia de Mercabarna-flor, Laia Garroset i Mia Parramon, que van elaborar treballs dedicats als casaments i a Sant Jordi, respectivament.

II Concurs de Rams de Núvia
Davant de l’èxit de la primera edició, celebrada el 2010, Mercabarna-flor, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris Majoristes (AEM), va apostar per organitzar el II Concurs de Rams de Núvia. Aquest any, la convocatòria també va tenir una gran acollida i es van presentar 33 treballs florals de gran qualitat i originalitat.

El jurat va atorgar el Premi al Millor Ram de Núvia als floristes Álex Molina y Lindsay Myhren, que també van rebre el guardó del Públic. El reconeixement al Ram de Núvia més Original va ser per a la florista Foix Cervera. Tots els premiats van ser obsequiats amb xecs regal per comprar productes a les empreses de Mercabarna-flor.

Nombrosos floristes van assistir a les diverses demostracions repartides pel Mercat
El ram de núvia guardonat amb el Premi de Millor Ram