Professionals internacionals, a Mercabarna

El 24 de febrer, Mercabarna va rebre la visita de la cuinera russa, Elena Tsipchenko, guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià.
Aquesta Beca, impulsada per Prodeca, l’Ajuntament de l’Escala i Joves Cuiners, consisteix a convidar reconeguts professionals de la restauració estrangers a fer un estada de tres mesos a Catalunya, per mostrar-los les virtuts de la gastronomia i dels productes catalans.

L’estada de Tsipchenko va incloure visites a les principals zones de producció i distribució alimentària de Catalunya, entre les quals destaca Mercabarna. En la seva visita a la Unitat Alimentària, la cuinera russa va conèixer el Mercat Central de Fruites i Hortalisses i diferents empreses del recinte que serveixen a la restauració.

Així mateix, l’11 de març, una delegació de l’empresa suïssa Kadi, especialitzada en l’elaboració de productes de 4a i 5ena gamma, va visitar Mercabarna, interessada en veure el Mercat Central del Peix, ja que volen introduir a la seva oferta de productes el peix refrigerat i congelat.

La cuinera russa (al centre de la imatge) durant la seva visita al Mercat Central de Fruites i Hortalisses