Empreses de Mercabarna patrocinen el primer seminari per a professors de cuina

Organitzat per la revista GestionRestaurantes.com i Unilever Foodsolutions i celebrat a l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Maraquest seminari va comptar amb el patrocini, entre d’altres, de quatre empreses ubicades a Mercabarna que donen servei al sector Horeca: Garcimar, Companyia General Càrnia, Guzmán Gastronomia i Makro.
L’objectiu d’aquestes jornades era que els professors que s’encarreguen de la formació dels futurs restauradors reciclessin els seus coneixements i veiessin noves tendències en productes, formats i serveis adreçats al seu sector.
En la segona sessió del seminari, els participants van visitar les instal·lacions de les empreses de Mercabarna patrocinadores, que van aprofitar l’ocasió per mostrar els productes i les solucions en serveis que ofereixen als professionals de la restauració.
A més, dins de la visita a la firma Guzmán, la cuinera Ada Parellada va impartir una xerrada titulada, “El més avantguardista en producte. Com planificar una cuina amb productes de temporada originals”, on va explicar les premisses bàsiques a l’hora de decidir els plats de la carta d’un restaurant.

Els professors de cuina en el seminari impartit per la cuinera Ada Parellada a la seu de l’empresa Guzmán