Luís Tato guanya el premi de fotoperiodisme 'Mercabarna Enfoca' per plasmar l'esforç de la gent de la ciutat que no dorm


Els premis 'Mercabarna Enfoca' instagramer han premiat el color dels aliments frescos i el moviment al Mercat.

Mercabarna ha lliurat aquest matí els premis de fotoperiodisme 'Mercabarna Enfoca' dotats amb 8.000€ en tres guardons: un, de fotoperiodisme i fotografia documental per a professionals; i dos premis per a usuaris de la xarxa social Instagram. A l'acte han assistit els 20 finalistes del concurs i s'han exposat les millors imatges dels instagramers.


Peus de foto: 

  • Foto 1: Foto guanyadors i jurat- D'esquerra a dreta, Irina González, membre del col·lectiu Igers BCN i representant del jurat Instagramers; A. Rodríguez, guanyadora del premi Instagramers; J. Tejedo, director general de Mercabarna; S. Troncoso, guanyadora del premi Instagramers; L. Tato, guanyador del premi Professionals; M. Ballarín, regidora de Comerç i Mercats i D. Airob, reporter gràfic i representant del jurat Professional.
  • Foto 2: Foto del guanyador del premi a Professionals, Luís Tato, 'L'esforç de la gent de la ciutat que no dorm per a alimentar Barcelona'.
  • Fotos 3: Foto de la guanyadora del premi a Instagramers (hi ha 2 guanyadores), Angélica Rodríguez, 'El color dels productes frescos'.
  • Fotos 4: Foto de la guanyadora del Premi a Instagramers, Sonia Troncoso, 'La mobilitat a Mercabarna'.