Mercabarna-flor presenta les noves tendències de temporada a la Festa de la Primavera

Febrer 2022

El 26 de març es presentaran les tendències florals per a la campanya de primavera, Sant Jordi i el Dia de la mare.

El proper diumenge 26 de març Mercabarna-flor celebrarà la Festa de la Primavera. La jornada, adreçada als professionals del sector floral, mostrarà les últimes tendències per a la temporada de primavera, Sant Jordi i el Dia de la mare.

La gran demostració floral serà a càrrec de Michaela Schmidt, mestra florista alemanya, empresària i emprenedora del sector floral, qui ens mostrarà les noves tendències per a la temporada de primavera fent treballs de Sant Jordi i Dia de la Mare.

Marta Arnau, artista i florista, fundadora de l'espai Dadaflor i professora d'art floral, impartirà el Taller floral de Sant Jordi, i Ariadna Peral, guanyadora del concurs de les Mercademostracions del 2022, s'encarregarà del Taller floral del Dia de la Mare. (inscripcions exhaurides).

A més, se celebrarà un concurs per als floristes, en el qual els participants comptaran amb elements sorpresa per realitzar una composició amb flors, fruites i hortalisses pel Dia de la Mare. El guanyador rebrà un premi per import de 300€ + IVA, dividit en 6 xecs de 50€, a bescanviar a les empreses de Mercabarna-flor.

Michaela Schmidt, mestra florista alemanya
La Festa de la Primavera serà el 26 de març