Reobre la botiga pedagògica de l'Institut dels Aliments

Setembre 2022

En aquest establiment es poden comprar productes elaborats per l'alumnat del centre (pa i forneria, passtissos, plats preparats).

La botiga pedagògica de l’Institut dels Aliments torna a obrir les seves portes coincidint amb l’inici del curs. Ubicada a l’edifici comercial, ofereix diversos productes preparats per l’alumnat del centre formatiu, com ara pa i elaborats diversos de forneria i pastisseria o plats cuinats. Gràcies a aquesta iniciativa, es dona sortida a l'estoc d'aliments produït, s’evita el malbaratament i es recupera la inversió en matèries primeres. L’establiment obre els dimarts i dimecres de 13 a 14:30 h, els dijous de 13 a 17 h i els divendres d’11:30 a 14:30 h.

L’Institut dels Aliments és un centre públic integrat de formació professional especialitzada en el sector alimentari, que està en funcionament des del curs 2021-2022. Els estudis amb més demanda són els cicles formatius de grau superior en Dietètica i Processos i qualitat de la indústria alimentària, i els de grau mitjà en Forneria, pastisseria i confiteria i Elaboració de productes alimentaris.

Botiga pedagògica de l'Institut dels Aliments