Mercabarna i AGEM, presents a Fruit Logística 2022

Abril 2022

L'esdeveniment se celebrarà del 5 al 7 d'abril a Berlín

Arrenca la nova edició de Fruit Logistica i Mercabarna i el gremi de majoristes AGEM tornen a participar en un dels esdeveniments més importants del sector hortofructícola a Europa. L'estand estarà situat al pavelló 10.2 A-06 del recinte firal Messe Berlín.

Es realçarà a la Unitat Alimentaria com a principal plataforma d'importació i exportació de productes hortofructícoles del Mediterrani i es posarà en relleu l'àmplia oferta de fruites i hortalisses de les empreses.

Tanmateix, es destacarà el paper del Biomarket com el mercat de productes sostenibles, ecològics i de proximitat dins el recinte.

La Unitat Alimentaria també es veurà representada a Fruit Logística gràcies a empreses que compten amb el seu propi estand com són Diego Martinez, Gemüsering, Gavà Grup, Laumont, Compagnie Fruitiere i Chiquita.

En darrer lloc, i en el marc d'una missió comercial, s'organitzaran trobades B2B a l'estand de Mercabarna i AGEM per facilitar el contacte d'empreses de Mercabarna i professionals europeus de la distribució i venda.

Fruites i hortalisses a una parada de Mercabarna