Mercabarna estarà present a l’Alimentaria 2022

Abril 2022

Mercabarna participarà a l'Alimentaria 2022, un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació, les begudes i el food service. Una cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.

En aquest escenari, Mercabarna disposarà d'un estand institucional a la secció de Grocery Foods (estand 360 del pavelló 2), on donarà a coneixer els projectes que està impulsant actualment en matèria d'alimentació sostenible, garantia de proveïment d'aliments frescos i lluita contra el malbaratament de residus. D'altra banda, es posarà en relleu el seu paper clau com a plataforma que permet abastir de producte de proximitat els consumidors catalans.

L'estand de Mercabarna també té la voluntat de ser un espai de trobada per a totes les empreses del recinte que assisteixin al Saló Alimentaria, així com un lloc on puguin establir contactes comercials.  

Presència a altres activitats de la fira

Mercabarna co-patrocinarà l'espai Organic Market & Trends, una nova àrea temàtica que pretén ser un aparador amb l'oferta més gran de producció ecològica.

Aquest espai s'ubicarà en una posició privilegiada dins del recinte firal: a la connexió entre els pavellons 4 i 5, a prop del sector Organic Foods.

L'estand de Mercabarna a l'Alimentaria de 2018