Festa 50è Aniversari del trasllat del Mercat del Born a Mercabarna

Octubre 2021

Mercabarna i l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses AGEM, celebrarem una gran festa el proper diumenge 7 de novembre per commemorar el 50è Aniversari del trasllat del Mercat de Fruites i Hortalisses del mercat del Born a Mercabarna.

La festa, que estarà dirigida únicament a les empreses del recinte de Mercabarna, es realitzarà durant el matí i comptarà amb activitats per a tota la família.

PROGRAMA BREU

  • 10.00h Inici de la festa
  • 10.30h Bicicletada
    • 10.30h 1er torn
    • 11.30h 2on torn
    • 12.30h 3er torn
  • 13.00h Concert
  • 14.30h Fi de la festa

BICICLETADA

Els assistents podran fer esport pedalejant sobre una bicicleta estàtica. A través d'una gran pantalla podran veure i recrear el recorregut existent entre el mercat del Born i Mercabarna. Caldrà fer reserva prèvia ja que les places són limitades. Formulari al final de la noticia.

DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES DE TARDOR

El producte fresc és el gran protagonista, per això no podia faltar en una celebració del Mercat Central de Fruites i Hortalisses on es podrà gaudir d'un sorprenent tast de productes de tardor. A més, es lliuraran regals i es sortejaran cistelles de fruites.

TALLERS INFANTILS

Els més petits de la casa disposaran d'un espai especial on es realitzaran diferents tallers infantils que es centraran en la descoberta dels fruits de tardor.

CONCERT

Com a traca final comptarem amb el concert d'una banda molt original que a ritme de rumba recrearà els hits més marxosos de la història de la música de diferents estils i dècades.


A més, també hi haurà una exposició fotogràfica, uns espai de Food Trucks on prendre un refrigeri saludable, un photocall on fer-se fotografies per poder compartir la festa amb tothom.

VOLS SER PATROCINADOR DE LA FESTA?

Si ets una empresa de Mercabarna i vols col·laborar en aquest esdeveniment, si us plau, posa’t en contacte amb:

Elisabet López

Departament de Comunicació

elopez(ELIMINAR)@mercabarna.cat – 935563578

Festa 50è Aniversari