Mercabarna reconeguda pel seu compromís amb la seguretat viària

Gener 2020

Asepeyo ha atorgat el tercer premi a la campanya de prevenció d'accidents de trànsit al recinte.

La campanya "Benvingut a Mercabarna, aquí les normes són les mateixes" ha estat reconeguda als guardons a les millors pràctiques preventives d'Asepeyo, on ha obtingut el tercer premi. Aquesta iniciativa posa en valor les accions de les empreses en matèria de prevenció dels riscos laborals, que permeten evitar els accidents i les malalties professionals. L'entrega de premis serà el 28 de gener a Alacant.

Impuls a la seguretat viària a Mercabarna

La campanya premiada vol conscienciar els usuaris del recinte en el compliment de les normes de trànsit i prevenir les imprudències al voltant. Amb aquesta finalitat s'han editat diversos materials que incideixen en l'obligatorietat d'utilizar el cinturó de seguretat i el casc, sigui quina sigui la distància a realitzar. Així mateix, també es remarca la prohibició de fer servir el mòbil mentre es condueix qualsevol tipus de vehicle, incloses les bicicletes i els patinets.

Durant el 2019 s'han continuat realitzant accions de sensibilització, centrades en la seguretat viària dels carretoners.

Imatge de la campanya premiada