Nova campanya de seguretat viària

Juliol 2019

La iniciativa, que s'adreça principalment als carretoners del recinte, els sensibilitza perquè compleixin les normes de circulació i condueixin de manera més prudent.

Mercabarna continua treballant per millorar la seguretat viària del recinte i impulsa una campanya que segueix la línia de l'encetada al mes d'octubre amb l'eslògan "Benvingut a Mercabarna, aquí les normes són les mateixes".

En aquesta ocasió, els conductors de carretons elevadors són el públic objectiu dels materials editats, que posen el focus en imprudències relativament habituals i que són origen d'alguns accidents de trànsit. En aquest sentit, es destaca la prohibició de fer servir el telèfon mòbil mentre es condueix, el respecte dels passos de vianants i l'obligatorietat d'utilitzar armilles reflectants i el cinturó de seguretat.

Així mateix, es recorda que el consum de drogues i alcohol és un dels principals causants d'accidents al volant, ja que altera la capacitat de conduir i provoca problemes de percepció, atenció, control i coordinació, entre altres. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'única taxa segura si s'ha de conduir és el 0,0%.

Imatge de la campanya de seguretat viària