Últims dies per inscriure's a la Cursa Mercabarna

Setembre 2019

S'espera que 2.500 corredors participin a la Cursa del proper diumenge 6 d'octubre.

Tot està a punt per a la 5a edició de la Cursa Mercabarna, l'esdeveniment esportiu, familiar i solidari de la ciutat alimentària de Barcelona. A pocs dies de celebrar-se la Cursa, cada cop queden menys dorsals disponibles, així que si hi voleu participar, afanyeu-vos i reserveu la vostra plaça.

Aquest any es presenta amb novetats destacades, com l'ampliació del número de corredors (2.500 en total) i l'establiment d'un nou recorregut. A causa del traçat, la fira del corredor se situarà al pavelló B, mentre que el pavelló D es convertirà en un menjador cobert. 

Concurs a la millor parada

La cursa és una gran oportunitat per acostar el rol i la tasca que realitzen les empreses de Mercabarna al ciutadà, per això animem a les empreses dels pavellons C, E i F del Mercat Central de Fruites i Hortalisses que obrin la parada. Per reconèixer l'esforç d’obrir en diumenge, s'ha organitzat el "concurs popular a la millor parada de la cursa" on els seguidors del facebook @cursamercabarna votaran quina és la parada que més els agrada. L'empresa guanyadora obtindrà una placa identificativa que podrà lluir a la seva parada.

Programa d'activitats familiars

S'han previst tallers gratuïts per a tota la família que combinen l'esport, la promoció d'hàbits saludables i l'educació ambiental. Els nens i nenes de 5 a 15 anys que vulguin participar a les curses per edats poden inscriure's prèviament a través del web. La inscripció a la resta d'activitats es farà presencialment el mateix diumenge 6 d'octubre.  

Obsequis per als corredors

Amb la inscripció a la Cursa, els participants rebran una samarreta tècnica, un tiquet per a l'àpat solidari i la bossa del corredor amb productes frescos cedits per empreses patrocinadores de la Unitat Alimentària. Els acompanyants que vulguin gaudir de l'àpat podran aconseguir el seu tiquet per 3€, que es destinaran a Nutrició sense fronteres, la causa solidària d'enguany. L'entitat impulsa el programa "BCN comparteix el menjar", amb què es redistribueix el menjar sobrant procedent de restaurants, hotels i càterings a menjadors socials.