Agricultura presentarà una guia per prevenir el malbaratament d'aliments

Juny 2019

Serà a la Universitat d'Estiu de Mercabarna, que en aquesta edició posarà el focus en la reducció dels residus alimentaris.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya donarà a conèixer la Guia per a l'elaboració d'un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a les industries agroalimentàries. Aquesta presentació es farà el primer dia de la Universitat d'Estiu de Mercabarna, l'1 de juliol, de la mà de Clara Solé, responsable de la lluita contra el malbaratament del DARP.  

Les iniciatives que combaten el malbaratament d'aliments protagonitzaran la Universitat d'Estiu d'aquest any, durant la qual es donaran cita professionals i estudiants que es troben en la darrera fase dels seus estudis. L'objectiu és convertir Mercabarna en un espai de debat i de transferència de coneixements entre el món professional i l'universitari. 

Formació interessant per a les firmes de Mercabarna

Els assistents a la Universitat d'Estiu estaran al dia de projectes vinculats amb la sostenibilitat mediambiental i del seu impacte dins de les empreses. En aquest sentit, pot ser d'interès per a les companyies de Mercabarna, principalment per a responsables i tècnics que treballen en àmbits com les finances, la logística, la gestió de residus, la responsabilitat social corporativa o comunicació i màrqueting. Aquest curs és gratuït i tindrà lloc de l’1 al 3 de juliol. 

Assistents a la Universitat d'Estiu 2018