Menys malbaratament alimentari, més sostenibilitat econòmica i mediambiental

Juny 2019

La Universitat d'Estiu de Mercabarna presentarà iniciatives que minimitzen els residus alimentaris a la cadena agroalimentària.

De l'1 al 3 de juliol, Mercabarna es convertirà en un fòrum de debat i de transferència de coneixement entre professionals i el món acadèmic. Serà en el marc de la Universitat d'Estiu que en aquesta segona edició girarà al voltant del malbaratament d'aliments.

Aquest curs gratuït s'adreça a professionals del sector alimentari, que volen estar al dia dels projectes relacionats amb la sostenibilitat mediambiental i el seu impacte dins de les empreses. Per aquest motiu, les ponències de la Universitat d'Estiu seran d'interès per a les firmes de Mercabarna, principalment per a responsables i tècnics que treballen en àmbits com finances, innovació, logística, gestió de residus, responsabilitat social corporativa o comunicació.

Opinions de professionals que van participar a la Universitat d’Estiu 2019

Reptes i oportunitats de la lluita contra el malbaratament

El programa de la Universitat d'Estiu donarà a conèixer iniciatives que s'estan duent a terme per minimitzar els residus alimentaris a la baula majorista i detallista, a la restauració i entre els consumidors finals.

A més, intervindran representants institucionals (l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, l'Agència Catalana de Residus) i membres de projectes impulsats per la Unió Europea (ECOWASTE4FOOD i REFRESH).

Inscripcions gratuïtes i limitades