La 5a Cursa Mercabarna serà el 6 d'octubre

Juny 2019

La causa solidària d'aquest any és Nutrició sense fronteres, una entitat que recupera aliments excedentaris i els reparteix entre les entitats socials de la ciutat.

La Cursa Mercabarna arriba a la seva cinquena edició amb ganes de seguir creixent i d'obrir les portes de la Unitat Alimentària a la ciutadania. Enguany, la cita serà el diumenge 6 d'octubre, en una jornada que de ben segur tornarà a ser una gran festa de l'esport, l'alimentació saludable i la solidaritat.

La cursa, que obrirà les inscripcions durant el mes de juny, donarà suport a l’entitat Nutrició sense Fronteres, que impulsa projectes relacionats amb l’alimentació i la salut com BCN Comparteix el menjar i Alimenta el teu futur. En el primer cas, es tracta de la recollida d’aliments excedentaris de Mercabarna, restaurants, hotels i comerços i la distribució entre les entitats socials de Barcelona. Pel que fa al segon cas, és un programa educatiu que consta de formacions teòriques i pràctiques de cuina saludable. 

Tot i que encara no es pot desvetllar el programa complet, es mantindran els grans clàssics: un circuit que recorrerà els llocs més emblemàtics del recinte, les activitats per a tota la família o l'àpat solidari. A més, s'aprofitarà l'esdeveniment més popular del polígon alimentari per donar el tret de sortida a la celebració del 20è aniversari de la campanya "5 al dia", que organitzen Mercabarna i AGEM. 

La passada edició de la Cursa Mercabarna