Neix Food&Tech, un programa d'acceleració de start-ups

Febrer 2019

La iniciativa donarà impuls a les empreses emergents i facilitarà la incorporació de processos i productes innovadors a la Unitat Alimentària.  

Al llarg del mes de febrer començarà el Food&Tech, un programa de Mercabarna adreçat a start-ups que hagin desenvolupat un producte o servei focalitzat en el sector de l'alimentació. De la mà d'aquesta iniciativa, es vol donar suport a empreses emergents amb potencial tecnològic que puguin aportar solucions i millores en la cadena de valor i que siguin d'aplicació al polígon alimentari. 

En total, podran participar un màxim de cinc start-ups, que se seleccionaran en una fase prèvia en funció de les característiques dels projectes presentats. Entre altres aspectes, la comissió de valoració tindrà en compte el grau d'innovació, el tipus de tecnologia, l'escalabilitat del projecte, el model de negoci o la interdisciplinarietat de l'equip.

Un cop triades les empreses emergents, s'iniciarà un programa de tres mesos que inclourà sessions d'assessorament i trobades amb companyies del recinte i experts. Finalment, es premiarà el millor projecte i tant el guanyador com la resta de participants gaudiran d'una estada de tres mesos al Food Trade Center de Mercabarna.

Acceleradora de start-ups de Mercabarna