Entrevista a Guzmán Gastronomia, segon premi Mercabarna Innova

Gener 2019

Parlem amb Laura Masdéu, product offering director a Guzmán Gastronomia,  empresa que ha desenvolupat un biberó de tomàquet ratllat. Gràcies a aquest projecte, ha obtingut el segon premi Mercabarna Innova. 

  • Què fa especial aquest producte?

Hem creat un tomàquet natural ratllat que serveix per fer pa amb tomàquet, llits o bases de cuines. S'ha tractat amb altes pressions, de manera que es mantenen els seus atributs sensorials (aroma i gust), alhora que es garanteix la seguretat alimentària del producte. El vam començar a comercialitzar després de presentar-lo a la fira Alimentaria 2018 i està tenint una gran acceptació.

  • Qui és el principal client?

El restaurador, ja que li estalvia la feina, el temps i les preocupacions de poder produir aquest producte a la cuina. Es ven en format biberó, que és fantàstic per la restauració perquè permet la seva dispensació sense haver d'utilitzar cap estri de cuina ni cap contenidor. A més, porta el lot i la caducitat a l'envàs, permetent al professional estar al corrent de la traçabilitat del producte.

  • Per a tu, què són els premis Mercabarna Innova?

És una molt bona iniciativa perquè permet conèixer a professionals del sector i veure els projectes que s'han presentat. Les empreses estem obligades a innovar per sobreviure en un mercat cada cop més difícil i més competitiu. És un plaer compartir els nostres productes amb Mercabarna.

Laura Masdéu, el dia de l'entrega de premis
El biberó de tomàquet ratllat, guanyador del segon premi