La normativa dels envasos de plàstic, a estudi

Febrer 2019

Durant la sessió de l'Observatori de Tendències es donaran a conèixer les novetats en la legislació europea dels envasos plàstics, que serà més restrictiva. 

L'Observatori de Tendències organitza el proper dimecres 27 de febrer una jornada centrada en la nova estratègia de plàstics de la Unió Europea. Aquesta cita servirà també per presentar l'estudi sobre els envasos de plàstic en la distribució alimentària i els reptes de la gestió de materials com el porexpan.

Aquesta anàlisi ve impulsada per un grup de treball del Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona, que va mostrar les seves inquietuds sobre l'impacte mediambiental dels envasos utilitzats en el polígon alimentari.

La sessió reunirà persones destacades de l'ecosistema de l'envàs i l'embalatge que debatran sobre el canvi normatiu que tindrà lloc a Europa i que pretén minimitzar l'ús dels plàstics per construir un sistema alimentari més sostenible. En aquest sentit, s'identificaran els reptes, els eixos transformadors del sector i les estratègies d'innovació que s'obriran arran d'aquest canvi.

Es presentaran les novetats en la normativa europea dels envasos plàstics