Inscriu-te ja a la 4a Cursa Mercabarna

Juliol 2018

El diumenge 7 d'octubre se celebrarà una nova edició d'aquesta festa de l'esport, l'alimentació saludable i la solidaritat de Barcelona.

Ja s'estan ultimant els detalls de la Cursa Mercabarna 2018, que es prepara per a una quarta edició que promet no defraudar a ningú: ni als assistents veterans ni a les noves incorporacions. El pròxim diumenge 7 d'octubre, els corredors podran conèixer com és des de dins aquesta "ciutat que ens alimenta", recorrent els carrers del polígon, el Mercat Central del Peix i tres pavellons del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. Tampoc faltaran les activitats infantils ─esportives, de promoció dels hàbits d'alimentació saludable i de conscienciació contra el malbaratament─, així com el ja tradicional àpat solidari.

Algunes novetats de l'edició

Aquest any, els equips de treballadors de les empreses de Mercabarna podran participar en les distàncies de 5 i 10 km amb grups de quatre persones (masculins, femenins o mixtes). A més, les categories de corredors amb diversitat funcional s'han ampliat a cinc per incloure les persones que participaran amb cadires de rodes i aquelles que tenen alguna discapacitat de tipus visual, auditiva, física i intel·lectual.

Pel que fa a la causa solidària, la 4a Cursa Mercabarna donarà suport a la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI), una entitat que des de fa 12 anys impulsa projectes esportius entre els infants i els adolescents en situació de pobresa. Amb els fons que es recaptin, procedents de les aportacions voluntàries dels inscrits i de la venda de tiquets de l'àpat, se subvencionaran diverses activitats de lleure a Catalunya.  A més, el dia de la Cursa s'instal·larà un punt de recollida de material esportiu per als nens i nenes que participen als projectes de l'ESI, com ara roba i sabatilles d'esport, pilotes, motxilles, etc.

Els corredors, passant per un dels pavellons del Mercat
Curses infantils
Àpat solidari