Més de 500 infants participen al campus d’estiu solidari

Agost 2018

Mercabarna subvenciona per tercer any la iniciativa "Refresca't amb 5 al dia", que en aquesta edició s'amplia una setmana per acollir més nens i nenes de casals de Barcelona i província.

Amb l'inici de les vacances escolars, moltes economies familiars es veuen trasbalsades per les despeses que han de realitzar en activitats lúdiques per als seus fills; una realitat que s'agreuja entre les famílies amb pocs recursos. Conscient d'aquesta situació, des de fa tres temporades Mercabarna ofereix a casals i entitats d'acció social activitats gratuïtes relacionades amb la promoció dels hàbits de vida saludable, el no-malbaratament d'aliments i el foment del reciclatge.

Sota el nom de "Refresca't amb 5 al dia", des de finals de juny i fins a la primera quinzena d'agost més de 500 nens i nenes d'entre 6 i 13 anys passejaran pel Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna. Allà descobriran l'àmplia varietat de productes que es comercialitzen, visitaran un magatzem de patates, faran tallers de degustació i posaran a prova les seves habilitats culinàries elaborant broquetes i batuts de fruites.

Un campus 100% subvencionat

Mercabarna es fa càrrec de les despeses derivades del campus d'estiu, que inclou el transport, l'esmorzar i el dinar dels participants. Aquesta iniciativa té el suport de l'AGEM i d'empreses de la Unitat Alimentària, que aporten el producte necessari per a les activitats.

Participants del campus d'estiu de Mercabarna