Mercabarna participa al Saló de l’Ocupació per atreure joves cap al sector alimentari

Març 2018

Mercabarna participarà al Saló de l'Ocupació, que organitza l'Ajuntament de Barcelona del 14 al 16 de març, al recinte firal de Montjuïc, amb l'objectiu de donar a conèixer la seva oferta formativa especialitzada en l'àmbit agroalimentari i mostrar-se com una opció atractiva per a als joves que busquen alternatives per accedir al mercat laboral.

Càpsules formatives per tastar les diferents professions

Per a aquells més indecisos, o que vulguin fer un tast d'una professió concreta abans de formar-se i dedicar-s'hi, Mercabarna ha preparat tallers pràctics. Al Saló de l'Ocupació se'n durà a terme un de floristeria, divendres 16 de març a les 12:00h. L'objectiu és mostrar les peculiaritats d'una professió concreta als joves per captar-ne l'interès. En el decurs de l'any, es programaran diverses càpsules formatives d'aquest estil a Mercabarna, perquè els joves puguin conèixer, de primera mà, com seria el seu dia a dia si treballessin com a carnissers, xarcuters, peixaters o floristes.

Projecte Innofood per a emprenedors del sector alimentari

Dins el programa del Saló de l'Ocupació es presentarà la primera edició dels premis Innofood, un projecte d'acompanyament exhaustiu a start-ups de l'àmbit agroalimentari, que té com a objectiu ajudar els joves emprenedors a desenvolupar els seus projectes innovadors.

Saló Ocupació Juvenil