El calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses ens proposa un 2018 ben gustós

Febrer 2018

Els productes de temporada i la gastronomia són els grans protagonistes de l'almanac d'enguany, en el qual han col·laborat dotze cuiners de prestigi.

Les creacions culinàries de xefs de projecció internacional il·lustren el calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses d'aquest any. Per al 2018, Mercabarna i el Gremi de Majoristes del Mercat ens conviden a utilitzar els productes de temporada per elaborar plats i postres d'autor, que han estat creats en exclusiva per dotze cuiners de renom vinculats a restaurants de primer nivell, alguns dels quals tenen premis tan importants com l'estrella Michelin.

Gràcies a aquest calendari, els mesos aniran avançant amb propostes tan suggerents i apetitoses com les làmines de calçot confitat amb ceps, les cireres líquides amb violetes i lligabosc o el cebitxe de corbina amb gerds i groselles.

Així doncs, cada mes anirà associat a un producte de temporada, del qual se'n suggeriran dos plats que es podran consultar al web de Mercabarna. En total, 24 receptes que de ben segur ens despertaran les ganes d'innovar entre els fogons amb fruites i hortalisses de temporada.

El plat de Víctor Quintillà
Una de les postres de Marc Balaguer