Darreres col·laboracions solidàries de 2017

Desembre 2017

El 3 de desembre es va celebrar la primera edició de la "Barcelona en Marxa contra el Càncer", una cursa solidària organitzada per l'AECC-Catalunya amb què es van recaptar fons per a la investigació oncològica. Mercabarna també va voler aportar el seu granet de sorra assortint els avituallaments de la prova amb pomes, taronges i mandarines.

Així mateix, Mercabarna va recolzar de nou la Marató de TV3, que en l'edició de 2017 es va centrar en la recerca mèdica al voltant de les malalties infeccioses. En aquest cas, es va col·laborar donant fruites i hortalisses per als 1.500 teleoperadors que durant tot el dia van atendre les trucades dels donants.

Un Nadal solidari 

Per segon any, Mercabarna va organitzar una recollida de joguines i regals per a la Fedaia, que agrupa a les entitats catalanes que treballen amb infants i adolescents en risc d'exclusió social. Aquesta iniciativa va despertar el vessant més solidari dels treballadors del recinte, ja que es va doblar la participació respecte al 2016, arribant a recopilar més de 150 joguines i obsequis diversos.

Seguint amb les festes nadalenques, es van aportar 225 ramillets de vesc per als infants, joves, educadors i treballadors del centre que Aldeas Infantiles té a Sant Feliu de Codines. En darrer lloc, Mercabarna va organitzar una activitat lúdica i educativa relacionada amb l'alimentació saludable i la gastronomia a "La Ciutat dels Somnis", l'antic Festival de la Infància que es va celebrar a Barcelona entre el 27 i el 30 de desembre. 

Algunes de les joguines solidàries