Comença el campus d'estiu per a infants amb pocs recursos

Juliol 2017

Aquest estiu Mercabarna impulsa el campus "Refresca't amb 5 al dia", una iniciativa solidària que s'adreça a infants en situació de vulnerabilitat procedents de casals i entitats d'acció social de Barcelona i província. L'activitat, que té el suport de l'AGEM, està subvencionada per Mercabarna que, a més d'organitzar els tallers, es fa càrrec de les despeses de transport, l'esmorzar i el dinar dels participants.

Al llarg de juliol i agost, està previst que més de 500 nens i nenes visitin el Mercat Central de Fruites i Hortalisses, on descobriran la gran varietat de productes hortofructícoles que es comercialitzen a la Unitat Alimentària. A més, els infants posaran a prova les seves habilitats per reconèixer les fruites i hortalisses, demostraran la seva destresa com a cuiners i prendran consciència sobre l'impacte del malbaratament alimentari i la importància de reciclar a les escoles i les llars.

El campus sorgeix d'una prova pilot realitzada per Mercabarna al juliol de 2016, on van participar 162 infants en risc d'exclusió social.

Els participants faran un tast a cegues
El taller de broquetes de fruites, un dels èxits de l'activitat