Mercabarna-flor dóna la benvinguda a la primavera amb una gran festa

Abril 2017

Més de 350 floristes van participar en aquesta jornada professional, on es van presentar treballs florals sobre Sant Jordi, el Dia de la Mare i el món dels casaments.

Mercabarna-flor i els majoristes del Mercat (AEM) van organitzar el diumenge 26 de març la Festa de la Primavera, on 350 floristes van poder conèixer de primera mà les últimes tendències inspirades en l'estació més florida de l'any.  

Un matí creatiu i inspirador

El matí va començar amb una master class centrada en la campanya de casaments, on el tàndem format pels reconeguts artistes florals Eduard Maynegra i Juan Chamorro va posar en pràctica diferents tècniques i acabats per donar un toc diferent als rams de núvies.

D'altra banda, Sant Jordi va protagonitzar la segona sessió, en què els mestres van mostrar opcions creatives per actualitzar la tradicional rosa de la Diada amb un toc innovador, però alhora comercial. L'èxit d'aquests tallers es va reflectir amb la participació de més d'una seixantena de floristes, que van valorar positivament aquest nou format, ja que fomentava el dinamisme i la participació dels assistents.

Així mateix, Maynegra i Chamorro també es van encarregar de la gran demostració de la jornada, que va aplegar gairebé 200 persones. Durant aquesta actuació de primer nivell, es van presentar roses de Sant Jordi elaborades amb complements diferents i atractius, composicions amb flors i plantes de temporada per al Dia de la Mare, o rams de núvies per a tots els gustos.

Concurs, promocions comercials i esmorzar

La Festa de la Primavera també va acollir la celebració d'un concurs on es va triar la millor rosa de Sant Jordi. En total, 35 floristes van presentar les seves propostes per a la Diada, de les quals en va resultar guanyadora la de Mònica Vilanova, que es va endur un premi en efectiu de 300€. A més, algunes empreses de Mercabarna-flor van realitzar promocions comercials i es va organitzar una botifarrada popular per als assistents. 

La master class de Sant Jordi, un èxit de participació
Eduard Maynegra, un dels demostradors
Juan Chamorro també va ser un dels protagonistes