28/09: Presentació a Mercabarna de l’Anuari Hortícola 2016 sobre exportació

Setembre 2016

Les oportunitats dels majoristes en el mercat internacional, el control de la logística i el mercat xinès són els temes principals de la presentació. 

La revista F&H -Frutas y Hortalizas-, amb la col·laboració de Mercabarna, presentarà el proper 28 de setembre l'Anuari Hortícola 2016 dedicat a l'exportació. Enguany, aquesta publicació plasma els hàbits de consum per regions europees, el que facilitarà la feina de les empreses exportadores.

A la presentació assistirà el director general de Mercabarna, Josep Tejedo; el president de l'Associació Gremial d'Empresaris de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província, Jaume Flores; i el director de la publicació, Rafael Losilla.

Per tractar amb profunditat les implicacions de l'exportació en el sector hortofructícola, intervindran els següents ponents:

  • Juan Carlos Pérez Mesa, Analista de Mercats de l'Associació de cooperatives d'Almeria, COEXPHAL, que presentarà "Les  oportunitats dels majoristes al mercat internacional".
  • Albert López, Director de l'empresa especialitzada en control logístic, Anserlog, que parlarà sobre "La problemàtica dels controls logístics en origen-destí". 
  • Martín García, Director General de la consultora especialitzada en la Xina, China in Crowd, que reflexionarà sobre "L'escenari de mercat del gegant xinès". 

Per assistir a l'acte cal confirmació a info(ELIMINAR)@fyh.es o bé al telèfon 950625477.


Programa:

  • Dia: Dimecres 28 de setembre de 2016
  • Hora: De 12.30 a 14h, amb refrigeri i networking
  • Lloc: Sala d'Actes del Centre Directiu de Mercabarna
L'exportació serà el tema principal de la jornada