Mercabarna estarà present a l’Alimentaria

Abril 2016

Del 25 al 28 d'abril tindrà lloc el Saló Alimentaria, la fira biennal d'alimentació i begudes que se celebra a Barcelona. Una vegada més, Mercabarna hi participarà amb un espai des d'on es volen presentar les accions i projectes de responsabilitat social corporativa i sostenibilitat que s'impulsen des del polígon, a més de posar en valor el producte de proximitat.

Mercabarna participarà a l'Alimentaria 2016, una fira que des de fa quaranta anys exposa les novetats de la indústria alimentària i les tendències del sector a nivell nacional i internacional. En la darrera edició, hi van assistir 140.386 visitants, que en un 30% eren de fora de l'Estat espanyol.

En aquest escenari, Mercabarna disposarà d'un estand institucional al Pavelló Multiproducte (estand A-89 del pavelló 2), on es ressaltaran les iniciatives de responsabilitat social corporativa que lidera. Entre d'altres, se'n destacaran projectes com la col·laboració amb el Banc dels Aliments, el foment de l'ocupació mitjançant les Beques Mercabarna i la promoció d'hàbits alimentaris saludables a través de les campanyes infantils. D'altra banda, es posarà en relleu el seu paper clau com a plataforma que permet abastir de producte de proximitat els consumidors catalans.

L'estand de Mercabarna també té la voluntat de ser un espai de trobada per a totes les empreses del recinte que assisteixin al Saló Alimentaria, així com un lloc on puguin establir contactes comercials.  

Presència a diverses activitats de la fira

L'Observatori de Tendències de Mercabarna tindrà també un protagonisme especial al Saló Alimentaria d'enguany, gràcies a la presentació, el 27 d'abril, d'un nou estudi sobre el comerç digital de productes alimentaris.

Com en passades edicions, la Unitat Alimentària també aportarà fruites i hortalisses per al  "Congrés de la Dieta Mediterrània" i per a "Espanya, el país dels 100 formatges", un espai d'exposició i degustació de formatges d'arreu del territori. 

L'estand de Mercabarna a l'Alimentaria de 2014