La campanya “5 al dia” protagonitza el calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de 2016

Gener 2016

Les imatges s'han seleccionat a través d'un concurs fotogràfic, en el qual han participat més de vint escoles catalanes amb gairebé un centenar de propostes. La guanyadora ha estat "Tant de gust senyor bolet", del Col·legi Badalonès, que ens acompanyarà durant el mes de febrer.

Les dotze imatges que il·lustren cadascun dels mesos d'aquest almanac són les guanyadores i finalistes del concurs de fotografia "Viu 5 al dia", organitzat per Mercabarna i pel Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM).

Més d'una vintena d'escoles van presentar un centenar d'instantànies on mostren la seva particular visió de Mercabarna i el seu pas per "5 al dia", una campanya que promou el consum de fruites i hortalisses entre els escolars catalans des de fa més de 16 anys.

Les persones que estiguin interessades a aconseguir un exemplar del calendari, també disponible en format butxaca, poden dirigir-se a les oficines del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna. 

A sota, la imatge guanyadora, del Col·legi Badalonès; el segon premi, de l’Escola Sagrada Família; i el tercer premi, de l’Escola Muntanya del Drac.  

Portada del calendari 2016