En funcionament els punts de recàrrega de vehicles elèctrics ubicats a Mercabarna

Novembre 2015

Els usuaris de vehicle elèctric ja poden usar els punts de recàrrega que hi ha dins de l'aparcament P2, ubicat al carrer Major. En total hi ha 4 carregadors, 1 de càrrega ràpida (que carrega en menys de 30 minuts) i 3 de lenta (entre 6-8 hores de càrrega).

Concretament, el punt de recàrrega ràpida és fruit de l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i Nissan per promoure la implantació del vehicle elèctric i el de Mercabarna és un dels 13 que hi ha repartits per Barcelona. 

Per usar aquests punts és necessari tenir la targeta d'usuari de vehicle 100% elèctric que facilita l'Ajuntament i que permet utilitzar qualsevol dels punts de recàrrega de la ciutat i, a més, dóna dret a accedir gratuïtament a Mercabarna.

Passos per usar els punts de recàrrega

  • Entrar al recinte pel peatge manual i mostrar la targeta d'usuari de vehicle elèctric.
  • Al peatge es facilita un tiquet per accedir a l'aparcament P2 de forma gratuïta durant un període limitat, en concret 45 minuts, temps necessari per fer una recàrrega ràpida.
  • Accedir a l'aparcament, carregar el vehicle i validar el tiquet a les màquines. Abonar l'import en el cas que s'hagi excedit el temps d'estada indicat en el tiquet.

Més informació sobre aquests punts de recàrrega a:

  • Centre de Control de l'edifici d'oficines de Mercabarna
  • 93 556 30 00
Punts de recàrrega de vehicle elèctric dins de l’aparcament situat al carrer Major
L'Ajuntament de Barcelona facilita aquestes targetes als propietaris de vehicles elèctrics