Novetats formatives per al darrer quadrimestre de 2015

Gestió de xarxes socials, noves normatives en seguretat alimentària i comerç internacional. Aquestes són les temàtiques dels nous cursos que els Serveis de Formació de Mercabarna posaran en marxa a partir del setembre i que s’afegiran a l’oferta formativa habitual.

El darrer quadrimestre de l’any vindrà amb interessants novetats formatives. I és que els Serveis de Formació de Mercabarna organitzaran, conjuntament amb l’Assocome i el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM), cursos nous centrats en Internet i xarxes socials, les formes de pagament en les transaccions comercials internacionals o les últimes normatives de seguretat alimentària.

Quins són aquests nous cursos?
L’objectiu és oferir una oferta formativa variada i adaptada al màxim a les necessitats que puguin tenir les empreses del polígon alimentari.Per això, es faran cursos sobre com gestionar xarxes socials com Facebook i Twitter i de com usar alguns dels serveis del núvol (cloud) com Dropbox, Drive, Ondrive o Mega.

En l’àmbit del comerç internacional es faran 3 nous cursos. Un sobre Condicions de compravenda, costos i riscos (Incoterms), un altre de mitjans de pagament internacionals (documentaris i simples) i, el tercer sobre finançament, mercat de divises i risc de canvi.

Finalment, en la temàtica de seguretat alimentària, es farà un curs sobre el nou reglament de la Unió Europea sobre l’aplicació de la normativa d’al·lèrgens en bars i restaurants.

Més informació sobre els nous cursos dels Serveis de Formació

Descarrega't l'oferta de cursos per al darrer trimestre de l'any