Mercabarna col·labora amb la cursa solidària Barcelona Magic Line

Per segon any consecutiu, Mercabarna va tornar a donar suport a la Barcelona Magic Line, una caminada amb finalitats solidàries organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, que es va celebrar el passat 1 de març.

Mercabarna va col·laborar amb aquesta cursa popular de diferents maneres. D’una banda, aportant més de 1.600 kg. de fruites que els participants podien agafar en els diferents punts d’avituallament de la caminada. De l’altra, fent una aportació econòmica, procedent del patrocini d’un dels set turons, concretament el del Carmel, que formaven part del recorregut i també mitjançant les donacions i compra de material solidari de la cursa.

A més, en aquesta edició, Mercabarna també es va sumar al repte esportiu amb dos equips formats per 21 persones que van completar els recorreguts de 10 i 20km respectivament.

Aquest any, la Barcelona Magic Line va aconseguir mobilitzar més de 10.000 participants i, en el moment de publicació d'aquesta notícia, ja s’havien recaptat més de 220.000 euros que es destinaran a projectes socials relacionats amb la salut mental, persones sense llar, recerca biomèdica i discapacitat intel·lectual, entre d’altres.

Mercabarna va aportar més de 1.600 kg. de fruites