Mercabarna posa en marxa els cursos per al 2015

Quan comença un nou any, un dels típics propòsits és el destinar més temps a formar-se. Mercabarna facilita l’acompliment d’aquest bon propòsit posant a l’abast de les empreses del recinte una àmplia oferta de cursos per als treballadors, que els poden servir tant per reciclar-se com per ampliar coneixements.

De gener a juny, els Serveis de Formació de Mercabarna han programat l’organització de més d’una vintena de cursos, alguns dels quals es faran amb la col·laboració del Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM).

Com ja és habitual, hi haurà cursos específics per millorar les tècniques comercials de venda de productes peribles i per conèixer sistemes de gestió comptable pensats per a les petites i mitjanes empreses. En l’àmbit de la seguretat alimentària es faran cursos d’Anàlisi de Perill i de Punts de Control Crítics (APPCC), de manipulació d’aliments bàsic i de manipulació de productes hortofructícoles. L’oferta formativa es completa amb cursos de carretoners, de prevenció de riscos laborals, d’informàtica i d’idiomes.

Nou curs sobre al·lèrgens adreçat a bars i restaurants
Una de les novetats d’aquest any és el curs, que es farà el 27 i 29 de gener, dedicat a la nova normativa sobre la informació alimentària que han de facilitar els bars i restaurants als consumidors. Aquest reglament de la Unió Europea, en vigor des de finals de 2014, obliga els establiments de restauració a informar els seus comensals dels ingredients que porten els diferents plats. Per això, en aquesta formació es donaran les claus principals perquè el personal que treballa als bars i restaurants de Mercabarna conegui adequadament com els afecta la nova normativa. 

  • Llegeix aquí l'ENTREVISTA a Sabas Alegre, director de la consultora TQM, encarregada d’impartir el curs sobre la normativa d’al·lèrgens.
Consulta la programació de cursos de gener a juliol de 2015. I per a més informació visita l'apartat de Formació del nostre lloc web o truca al telèfon 93 556 34 56.
Els cursos de manipulació d'aliments formen part de l'oferta formativa de Mercabarna.
Entre les novetats d'aquest any està el curs dedicat a la nova normativa d'al·lèrgens aplicada als establiments de restauració.