Se celebra la subhasta per contractar els serveis de l'electricitat i gas

Mercabarna i l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome) van participar, el passat 23 d'octubre, en una subhasta, online i en temps real, per contractar els serveis de subministrament d’electricitat i gas. És la segona vegada que es participa en una iniciativa d’aquestes característiques, on les comercialitzadores fan ofertes i contraofertes per millorar el cost del quilowatt hora que paguen, en conjunt, les empreses.

Com a resultat d’aquesta subhasta, que va tenir com a guanyadora l’empresa Gas Natural Fenosa, s’ha aconseguit un manteniment dels preus de la llum, amb un 0,2% d’estalvi de mitjana, respecte a les tarifes assolides en l’anterior subhasta on ja es va aconseguir un estalvi del 7,5%. En el cas del gas, la reducció ha estat d’un 7,1% de mitjana.

Participar en aquesta subhasta és una iniciativa de la  comissió d’energia integrada per Mercabarna i Assocome

Un dels principals avantatges d’aquest sistema és que les empreses de Mercabarna que s’hi adhereixin tenen l’oportunitat de pagar, durant un any, la llum i els gas a un preu molt competitiu i sense patir les fluctuacions pròpies del sector energètic.

Tot i això, com a novetat, en aquesta ocasió també hi ha l’opció de contractar amb la companyia guanyadora la compra directa d’energia al mercat, una possibilitat que pot ser d’interès per a les firmes que tenen grans consums d’energia.

Temps limitat per sumar-se a aquestes tarifes
Totes les companyies que vulguin acollir-se a les tarifes resultants de la subhasta tenen fins el 23 de novembre per sol·licitar a Gas Natural Fenosa la carta d’adhesió. Després disposaran de dos mesos per formalitzar el contracte amb la subministradora.

Per a més informació sobre les tarifes contacteu amb Assocome (935564102)