Barcelona i Lleida s'apropen per potenciar el creixement empresarial

Mercabarna va ser un dels participants a la “Jornada DAFO Lleida-Barcelona. Aflorant oportunitats” organitzada per UA1 Ràdio i celebrada el 16 d’octubre a Lleida. En aquesta trobada es van explorar les oportunitats de negoci entre les dues ciutats i es va analitzar com millorar les sinergies socioeconòmiques i empresarials.

Per fer-ho, van intervenir personalitats del món de l’empresa i d’institucions com l’alcalde de Lleida, la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, el secretari d’Universitats i Recerca, els presidents de la Cambra de Comerç, el Port de Barcelona, Foment del Treball, entre d’altres.

El director general de Mercabarna també va ser-hi present com a ponent en una de les taules rodones, concretament la de “Com rendibilitzar dos sectors estratègics: TIC & agroalimentari”. Josep Tejedo va destacar com el sector agroalimentari lleidatà es pot beneficiar de les potencialitats de Mercabarna i com incentivar la relació amb les empreses alimentàries de Lleida.

El director general de Mercabarna va participar en la "Jornada DAFO Lleida-Barcelona"