Contracta titulats universitaris amb les Beques Mercabarna

El programa de beques Mercabarna ofereix grans facilitats econòmiques perquè les empreses incorporin universitaris especialitzats en el sector alimentari.

Gràcies a aquestes beques, les empreses poden contractar estudiants de l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que han cursat els estudis de grau o màsters de titulacions relacionades amb el sector de l’alimentació i que s’ajusten als perfils que més demanden les firmes de la Unitat Alimentària, com són Enginyeria en Indústries Alimentàries, Enginyeria Agrícola, Enginyeria en Sistemes Biològics o Aqüicultura.

Facilitats econòmiques a l’hora de contractar
Entre els grans avantatges d’aquestes beques és que ofereixen facilitats econòmiques a les empreses que contractin aquests universitaris durant un període de 6 mesos, ja que Mercabarna aportarà 3 mesos del salari mínim interprofessional. A més, gràcies a això, les firmes també tenen accés a joves formats en temes específics del sector i avalats per la UPC, cosa que pot aportar una millora de la competitivitat de l’empresa.

Des que es van posar en marxa al juliol, 4 empreses de la Unitat Alimentària ja han incorporat a algun d’aquests titulats i 2 més estan en procés de fer-ho.

Com puc accedir a aquests titulats universitaris?
A través d’un entorn web de la UPC, les empreses es poden registrar i publicar la seva oferta per tal de trobar el millor candidat. També es pot demanar informació sobre les Beques Mercabarna als Serveis de Formació, al telèfon 93 556 34 56 o a formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat

Instruccions per publicar una oferta al web de la UPC

Més informació sobre les beques Mercabarna

Mercabarna destina 50.000 euros a incentivar la inserció laboral de titulats universitaris