El sector del peix, preparat per al Seafood 2014

El proper dilluns 22 de setembre arrencarà la 3a edició del Seafood, la fira internacional del sector del peix que, durant tres dies, convertirà Barcelona en l’epicentre del comerç i la distribució dels productes pesquers.

Seguint la mateixa fórmula de l’edició anterior, Mercabarna i el Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP) compartiran un estand institucional dins de l’espai de Prodeca-Catalunya. Aquest espai servirà per impulsar, una vegada més, la marca “Peix de Mercabarna” i potenciar el paper de Mercabarna en el món com la principal plataforma d’importació i exportació de productes de la pesca del Mediterrani, que posseeix la major oferta de peix i marisc d’Europa.

Presència de les empreses del peix
Un any més, deu empreses del sector del peix estaran presents en aquesta fira, tot potenciant la marca “Peix de Mercabarna” a través dels seus estands. Les firmes participants són Consignaciones del Mar, Moray Fish Internacional, Manet Import, Barrufet, Marfish, Frimercat, Frime, Maresmar, Cocedero de Mariscos i Frigorífics Ferrer.

El mercat alemany, objectiu de les firmes de Mercabarna
Aprofitant la celebració de la fira, Mercabarna ha convidat una delegació d’importadors alemanys, als quals ha preparat tota una sèrie de trobades comercials amb els exportadors de Mercabarna. L’elecció d’aquest mercat és fruit d’un estudi realitzat pel Clúster Mercabarna Export, on s’ha detectat les possibilitats de negoci que ofereix aquest país europeu per a les firmes del sector del peix del recinte.

Si vols acreditar-te de forma gratuïta per assistir al Seafood, clica aquí, omple el formulari i on posa “Código de promoción” introdueix el número 108926.

Ubicació de Mercabarna i el GMP i les empreses del sector del peix a la fira Seafood Expo Southern Europe.


Més informació sobre la fira Seafood

Estand de Mercabarna i el GMP a la fira Seafood de 2013